24 Haziran 2016 Cuma

Firmalar için Totem ve Pilon Tabelanın Önemi

Totem Tabela, yol kenarlarında, şirket önlerinde ve trafiğin yoğun olduğu yerlerde kısa süreli algılamaların yer belirtmelerinde, uzun dönemli algı konumlandırılmasında, öncelikle tercih edilen yüksek direkler üzerine yerleştirilen ve kaset olarak tabir ettiğimiz ışıklı ve ışıksız tabela türüdür.

Pilon Totem tabela, dar alanlarda, cadde ve bulvarların kenarlarında kullanılan, uzaklığa göre boyutları ayarlanabilen bir reklam çeşididir. Bu reklam görselleri işyeri, devlet kurum binaları ya da büyük alışveriş merkezlerin yakın mesafelerde ve araç kullanıcılarının farkındalığını sağlamak için tasarlanan ve anıt özelliği taşıyan tabelalardır.



Totem tabela gibi büyük tabelalar konusunda uzman şirketler, özel tasarım tabelalar tasarlayarak ihtiyacınızı karşılamaktadır. Büyük tabelalar bağımsız ya da asılı olarak kullanılan reklam ürünleridir ve sizin dışardan görünen kartvizitinizdir. Bu yüzden ister esnaf olun, isterseniz büyük ölçekli bir fabrika diğerlerinden ayırt edilebilmeniz ve kolayca bulunmanız için bir tabelaya ihtiyacınız olacaktır. Bu ihtiyacınızı karşılarken de doğru bir seçim yapmanız oldukça önemlidir.

Totem Tabela Çeşitleri;


  • Tek Bacaklı Totem Tabela
  • Çift Bacaklı Totem Tabela
  • Likit Totem Tabela
  • Işıklı, Işıksız Totem Tabela
  • Kompozit Totem Tabela
  • Alüminyum Totem Tabela
  • Çelik Saç Totem Tabela
  • Pro l Totem Tabela
  • Vinily Germe Totem Tabela


Totem Tabelalar şekil ve boyut itibariyle oldukça gösterişlidir ve çok uzaktan fark edilebilirler. Firmaların marka tanınırlığı açık alanda oldukça etkili bir şekilde gerçekleştiren bu tabelalar, müşterilerde merak uyandırır ve rmaya yönlendirir. Şehir merkezinden uzak alanlarda ya da cadde kenarlarında görsel keyif veren renklerle oluşturulmuş reklam çalışmaları oldukça dikkat çekicidir. Maliyetleri kısa vadede fazla görünse de uzun vadede oldukça karlı uygulamalardır. İyi tasarlanmış bir Totem, ürünlerin kalitesini de gün yüzüne çıkarır. Hafızalarda yer eden bu çalışmaların, tasarımları her daim müşteriyi etkiler ve ilgi uyandırır. Siz de bir ürün satıyorsanız ya da hizmet veriyorsanız bu tür tabelaları tercih etmeniz reklam açısından oldukça etkilidir.

Totem tabela fiyatları, tabelada kullanılan malzemeler ve tabelanın büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Totem tabelalar genellikle diğer tabela türlerine göre pahalı olurlar. Bunun sebebi ise diğer tabela türlerine göre daha büyük olmalarıdır. Diğer Tabela Çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi için reklam çeşitleri sayfasına bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder